About me

Al bijna twintig jaar heb ik die voortdurende drang naar het Oosten. En al heel vaak heeft die drang ervoor gezorgd dat ik ergens in het Oosten rondreisde. Ooit dacht ik nog, het zal wel van tijdelijke aard zijn en binnenkort zal ik wel tot bezinning komen. Maar dat tijdelijke bestaat nog steeds en die bezinning heeft anders uitgepakt dan dat ik destijds vermoedde. Het Oosten, en dit begint al een heel klein beetje in Duitsland, is te prachtig en interessant om links te laten liggen. Daarom ga ik terug, bij voortduring. En elke keer ontdek ik weer iets nieuws, iets mooiers en veel dat me doet uitzien naar een volgende keer. Hoe blij stemt het mij dat, waar ik ook ben, er altijd en overal een Oosten is.

En om het Oosten te delen, ben ik begonnen met dit blog. Maar ik doe meer om het Oosten te promoten. Via mijn reisbureau Eastward Travels bied ik reizen aan naar India en Rusland. Kijk vooral eens op de websites www.mistermumbai.com en www.mistermoscow.com.

 

 

Advertisements
Comments
  1. Nick kennis says:

    Leuke Blog ! Ik beheer http://rusland.startpagina.nl/ (pagerank 3)en kan daar in ruil voor een retourlinkje een link naar jouw blog plaatsen,

    Interesse ?

    m.vr.gr,

    Nick

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s